Herre motion lever (igen)...

2015-01-20 23:12
Så blev der for alvor startet op for herre motion efter en længere periode hvor tilslutningen har været mildt sagt fraværende. Med godt fodarbejde og gode argumenter fra de (stadig) interesserede "gamle" herre motion spillere og Steen som ny tovholder og koordinator, er det nu lykkedes at tiltrække op til flere nye ansigter hvilket lover særdeles positivt for fremtiden for holdet. Det forlyder i krogene, at vi fremover kan forvente to levende målmænd og ikke længere må nøjes med "træmålmænd" og skraldespande til at afværge eventuelle målsøgende skud.

Søndag d. 18. januar var dagen hvor alt gik op i en højere enhed og ialt 28 nye og tidligere spillere dukkede op til sporadisk opvarmning og efterfølgende kamp om æren. At tænke sig... 2 hold med næsten 3 komplette kæder på herre motion, det er mange år siden, det sidst er set... Super flot tilslutning og velkommen til alle de nye spillere, som jeg er sikker på, at vi ser flertallet af igen på lørdag kl. 9.30-11.00. Mange har i hvert fald efterfølgende udtalt sig positivt om "oplevelsen" og uopfordret tilkendegivet, at de vender frygteligt tilbage når den værste ømhed i benmusklerne har fortaget sig.

Der er dog stadig plads til nye og tidligere spillere, så skulle interessen være vakt, så tag evt. fat i en af "garvede" herre motion spillere eller tilmeld dig Facebook gruppen Tornados herre motion, hvor koordinering fremover vil foregå og spilletidspunkt vil blive offentliggjort, hvis det af forskellige årsager måtte afvige fra "normalen", hvilket i øjeblikket forventes at blive søndage kl. 12.00-13.30. Da hallen kan være booket til stævner eller lign. kan spilletidspunktet afvige fra "normen".

Kommende weekend spilles der af samme årsag i stedet lørdag (24/1) kl. 9.30-11.00.

Vel mødt!
SEIF Tornados Floorball